SCOTT Addict Team Issue Di2 jest wyposażony w super lekką ramę z widelcem wykonane z włókien karbonowych HMX, ważące jedynie 790/300g. Kiedy przed zawodnikami teamów Team Orica GreenEDGE czy IAM Cycling stoi dzień pełen podjazdów, wybierają rower Addict Team Issue ze względu na jego lekkość. Osprzęt Shimano Dura Ace Di2 i najwyższej jakości komponenty karbonowe sprawiają , że Team Issue jest mocnym i wydajnym rowerem wagi piórkowej. w Odpowiedzi na zainteresowanie z rynku wypuszczamy Addict Team Issue Di2 jako replikę roweru teamu ORICA-GreenEDGE !

Rama:
Addict Karbon, włókna HMX, technologia IMP., Widelec: HMX, Karbonowa rura sterowa

Komponenty:
Shimano Dura-Ace Di2 11 biegów, Syncros Karbonowe części

Koła:
Syncros RL1.1 Carbon Clincher, Continental Grand Prix 4000 opony

Dostępne rozmiary:

  • XXS/47
  • XS/49
  • S/52
  • M/54
  • L/56
  • XL/58
  • XXL/61

Cena:
31 999 zł *

Rama:
Addict Karbon, włókna HMX, technologia IMP.

Widelec:
HMX, Karbonowa rura sterowa

Przerzutka (Tył):
Shimano Dura-Ace RD-9070
22 Speed Electronic

Przerzutka (Przód):
Shimano Dura-Ace FD-9070
Electronic Shift System

Manetki:
Shimano Dura-Ace ST-9070
22 Speed Electronic Shift

Korbowód:
Shimano Dura-Ace FC-9000
Hollowtech II 52 × 36 T

Oś korbowodu:
Dura Ace SM-BB9241

Łańcuch:
Shimano Dura Ace CN-9000

Mostek:
Syncros FL1.0 Carbon
1 1/8” / four Bolt 31.8mm

Kaseta:
Shimano Dura Ace CS-9000
11-28 T

Hamulce:
Shimano Dura-Ace BR-9000
Super SLR Dual pivot

Kierownica:
Syncros RR1.1 Carbon
Anatomic 31.8mm Oversize

Sztyca:
Syncros Carbon FL1.0 ECL 27.2/350mm
Ergoptimized Comfort Layup

Siodło:
Prologo Zero II CPC Carbon

Stery:
Ritchey WCS Integrated

Piasta (Przód):
Syncros RL1.1

Piasta (Tył):
Syncros RL1.1

Szprychy:
Syncros RL1.1

Obręcze:
Syncros RL1.1 Carbon Clincher
20 Front / 24 Rear

Opony:
Continental Grand Prix 4000 S II
700 × 23C

Orientacyjna waga:
6.28kg

Chcesz
wiedzieć więcej?

Zapisz się do naszego
Newslettera i otrzymuj
najnowsze informacje.


Newsletter

 

Chcesz
wiedzieć więcej?

Zapisz się do naszego
Newslettera i otrzymuj
najnowsze informacje.


Newsletter